ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας της συνοδηγού στο τζιπ: Ο Παντελίδης θα γυρνούσε τα κορίτσια στα σπίτια τους

πατέρας-της-συνοδηγού-στο-τζιπ-ο-παντε-100992

Ο πατέρας ενός εκ των δύο κοριτσιών, της συνοδηγού κατά πάσα πιθανότατα, τα οποία επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, που οδήγησε στο θάνατο τον Παντελή Παντελίδη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της κόρης του.

«Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει το πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο. Τραυματίστηκε, θα κάνει μια εγχείρηση, έχει σπάσει το δεξί της ώμο. Θα νοσηλευτεί, θα χρειαστεί κάποια ορθοπεδική εγχείρηση. Νομίζω στη θέση του συνοδηγού, έτσι νομίζω» είπε ο πατέρας της 20χρονης Φρόσως.

«Για το τροχαίο δεν θυμάται τίποτα απολύτως. Όμως μου είπε ότι κάποιες φορές στο παρελθόν προσφέρθηκε να την πάρει ο Παντελίδης, μαζί με μια φίλη της, για να τις πάει στο σπίτι. Τα κορίτσια δουλεύανε στη Γλυφάδα. Η κόρη μου δούλευε σε μια καφετέρια, μέσα στο μπαρ. Ανέλαβε να πάει τα κορίτσια στο σπίτι, όπως είχε κάνει και άλλες φορές, τη μία στην Καλλιθέα και την άλλη στου Ζωγράφου. Είχε χαράξει η μέρα, είχαν πιει καφέ και θα πήγαιναν σπίτι» πρόσθεσε.

Τέλος, ο πατέρας της 20χρονης Φρόσως είπε: «Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω ακόμη με την κόρη μου για τις λεπτομέρειες. Δεν είμαι σίγουρος αν εργαζόταν χθες ή όχι. Δεν δούλευε κάθε μέρα. Την ειδοποιούσε αν την χρειάζονταν. Δεν ξέρω πότε συναντήθηκε με τον Παντελίδη χθες. Νομίζω το πρωί, όταν είχαν τελειώσει τις δουλειές τα κορίτσια, η Μίνα και η Φρόσω μου».

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου