LIFE STYLE

Άγριος καβγάς Ιακωβίδου – Σηφάκη

άγριος-καβγάς-ιακωβίδου-σηφάκη-106275

Ελένη Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ) και Τάνια Ιακωβίδου (ΝΔ) παραληρούν για τη διαπλοκή και τις τηλεοπτικές άδειες στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” με τον Μένιο Φουρθιώτη και την Νανά Παλαιτσάκη. Καλεσμένοι επίσης: Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΛΑΕ), Γιάννης Σηφάκης (ΣΥΡΙΖΑ), Γ. Καρράς (ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ), Γ. Αργυρός (ΔΗΜ. ΣΥΜΠ.) και Κ. Γκραβάς (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ).

Υπό την καθοδήγηση του Μένιου Φουρθιώτη απολαύσαμε μια πανελάρα που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Πάνω από 3,5 εκατομμύρια θεατές απήλαυσαν την Τάνια Ιακωβίδου να βρίζει με μαεστρία το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Σηφάκη, ο οποίος επιχειρούσε να επιστρέψει τους χαρακτηρισμούς.

Στο μεταξύ ο Μένιος είχε ξεχάσει τον Λαφαζάνη στο παράθυρο ο οποίος μονολογούσε μπινελίκια μια και δεν μπορούσε να πάρει σειρά να μιλήσει. Το θέμα ήταν οι τηλεοπτικές άδειες. Στο πάνελ του Μένιου ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου με την οποία συνέβη κάτι επίσης πρωτοφανές. Η συγκεκριμένη βουλευτής είχε κάνει την εμφάνισή της στο κανάλι γύρω στη μία το μεσημέρι.

Η εκπομπή του Μένιου αρχίζει στις 2 το μεσημέρι και τελειώνει στις 5 το απόγευμα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν αφού κάθησε για 3 ώρες στην εκπομπή του Μένιου δεν πήγε σπίτι της. Με την φόρα που είχε πάρει και το ψώνιο για τηλεοπτικές εμφανίσεις παρέμεινε και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια που ακολούθησε η οποία έχει διάρκεια 3 ώρες. Δηλαδή η βουλευτής Αυλωνίτη ήταν στο κανάλι από τη 1 έως τις 8 τουλάχιστο.

Εφτά ώρες και ακόμη δεν μπορούσε να χορτάσει την βουλιμία της για το γυαλί. Αφού κάποια στιγμή την φώναξε στο γραφείο ο ηρωικός Φίλιππας- στο διαφημιστικό διάλειμμα ανάμεσα στις εκπομπές του Μένιου και της Αννίτας-και την παρακάλεσε να του ρίξει κούπες για να του περάσει το συνάχι.

kourdistoportocali.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου