ΕΛΛΑΔΑ

Η προκλητική συμπεριφορά υπαλλήλου σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ σε Αφρικανό μετανάστη

η-προκλητική-συμπεριφορά-υπαλλήλου-σ-107491

Ένα πραγματικά περίεργο γεγονός σημειώθηκε στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς, όπου ένας υπάλληλος σεκιούριτι του ΗΣΑΠ, ζήτησε από έναν Αφρικανό επιβάτη να πάει σε ένα από τα πίσω βαγόνια επειδή εμπόδιζε η μεσαίου μεγέθους βαλίτσα του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, ο υπάλληλος όχι και με τόσο ευγενικό τρόπο επέμενε ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει να υπάρχουν στα μπροστά βαγόνια επιβάτες με αποσκευές.

Ο Αφρικανός επιβάτης με ευγενικό τρόπο και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα η βαλίτσα του και ότι δεν γνωρίζει για αυτόν τον κανονισμό.

«Έλα, βγάλ’το», λέει ο υπάλληλος, σπρώχνοντας τα πράγματα, ενώ ο επιβάτης αρνείται να το κάνει και ισχυρίζεται πως κάθε μέρα έχει τα πράγματά του εκεί χωρίς πρόβλημα. «Εγώ κάνω κουμάντο εδώ» λέει ο υπάλληλος με έντονο ύφος.

Το περιστατικό έληξε όταν παρενέβη η γυναίκα που καταγράφει το βίντεο. Είπε στον υπάλληλο πως πουθενά «μπροστά» δεν αναγράφεται τέτοιος κανονισμός για τις αποσκευές και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να καλέσει την αστυνομία.

Τελικά ο υπάλληλος βγαίνει από τον συρμό και το δρομολόγιο ξεκινά κανονικά.

real.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου