ΕΛΛΑΔΑ

Με συμπτώματα αφυδάτωσης νοσηλεύεται ο 4χρονος Φοίβος

με-συμπτώματα-αφυδάτωσης-νοσηλεύετα-135865

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολυγύρου οδηγείται σήμερα ο συζυγοκτόνος Κλοντ Λέσι, που συνελήφθη την Κυριακή σε αγροτική περιοχή, έξω από την Ορμύλια της Χαλκιδικής.

Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του. Εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τον βαρύνει, σχηματίζεται επιπλέον δικογραφία για έκθεση του ανήλικου γιου του σε κίνδυνο ζωής.

Ο Λέσι έχει καταθέσει ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα κινούνταν στα όρια του νομού Χαλκιδικής, καθώς αποπειράθηκε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της ισχυρής κινητοποίησης των αστυνομικών αρχών.

Με συμπτώματα αφυδάτωσης ο 4χρονος Φοίβος

Στο νοσοκομείο Πολυγύρου παραμένει ο 4χρονος Φοίβος με συμπτώματα αφυδάτωσης, και είναι πολύ ταλαιπωρημένος, καθώς επί 18 ημέρες κοιμόταν σε καλύβες και χωράφια, σύμφωνα με την οικογένειά του. Στο πλευρό του βρίσκονται συνεχώς η γιαγιά του και η κοινωνική λειτουργός από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όταν ο μικρός πήγε στο νοσοκομείο είπε στη γιαγιά του ότι ήθελε να κοιμηθεί, γιατί τόσες ημέρες δεν κοιμόταν καλά τα βράδια, διότι κρύωνε, όπως μετέδωσε το Mega. Αργότερα ζήτησε να ζωγραφίσει, και σε ένα χαρτί σχεδίασε έναν Πήγασο για τον αδελφό του, σε ένα άλλο ένα καρότο για τον παππού του και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον εαυτό του. Θέλησε να κάνει ακόμα μια ζωγραφιά για να την δωρίσει στην γιαγιά του.

Ο Φοίβος, όπως είπε ο παππούς του, μίλησε για τον πατέρα του λέγοντας ότι είναι καλός και πως ήθελε να πάνε στην Αλβανία, ενώ μόλις έφτασε στο σπίτι έτρεξε στην αγκαλιά του αδελφού του. Χθες όλο το χωριό ήταν συγκεντρωμένο και συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, καθώς επί 18 ημέρες αστυνομία, κάτοικοι και εθελοντές αναζητούσαν τον 4χρονο.

Το παιδί ήταν ταλαιπωρημένο και σε σύγχυση, είπε ο Γ. Τσαμακδάς, κάτοικος της Ορμυλίας που ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην καλύβα και πήρε στην αγκαλιά του το παιδί από τον καταζητούμενο πατέρα του. Όπως είπε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA οι πρώτες κουβέντες του 4χρονου Φοίβου ήταν να μην πειράξουν τον πατέρα του και πως είναι καλός.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου