ΕΛΛΑΔΑ

Συζυγοκτόνος Χαλκιδικής! καταδίκασα τα παιδιά μου – Τι είπε στους αστυνομικούς

συζυγοκτόνος-χαλκιδικής-καταδίκασα-136574

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ο συζυγοκτόνος που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι

Ο 32χρονος Αλβανός που κατηγορείται πως δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του πριν αρπάξει τον 4χρονο Φοίβο τους κι εξαφανιστεί για 18 ολόκληρες ημέρες, φέρεται να είναι μετανιωμένος και σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό προκύπτει από όσα είπε στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή του, που σήμανε και το τέλος του θρίλερ, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

“Δεν υπάρχει ζωή για μένα”

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 32χρονος φέρεται να είπε προφορικά στους άνδρες της αστυνομίας (σ.σ. όχι στην γραπτή του κατάθεση) τα εξής: “Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, δεν υπάρχει ζωή για μένα. Καταδίκασα μέχρι και τα παιδιά μου”.

Όλα προμελετημένα;

Αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το πως κατάφερε να συντηρήσει τον ίδιο και τον 4χρονο γιο του όλες αυτές τις ημέρες. Φέρεται, λοιπόν, να είπε ότι κρυβόταν στην Ορμυλία και τρέφονταν με την προετοιμασία που είχε κάνει πριν το έγκλημα. Μία φράση η οποία εγείρει πολλά ερωτήματα όσον αφορά το κατά πόσο τα είχε σχεδιάσει όλα από πριν…

Ο συλληφθείς είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι προσπαθούσε να φύγει από την Χαλκιδική όπου κρυβόταν, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ, αφού συναντούσε συνεχώς μπλόκα της αστυνομίας.

Επίσης, φέρεται να τους είπε ότι απευθύνθηκε σε κάποιους φίλους του για να τον βοηθήσουν, όσο το ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του βρισκόταν σε εξέλιξη, αλλά κανένας δεν του πρόσφερε τη βοήθεια που ζητούσε…

Σχετικά άρθρα:

Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος, πατέρας του μικρού Φοίβου

Aνατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του Φοίβου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου