Θεοχαρόπουλος: ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση στήνουν κομματικό κράτος

Τελευταία ενημέρωση: 2016-01-19, 11:15:47
Θεοχαρόπουλος: ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση στήνουν κομματικό κράτος

Επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για προσλήψεις συγγενικών προσώπων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

«Η υπέρβαση της κρίσης απαιτεί σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, αξιοκρατία και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ιδίως στην δημόσια διοίκηση» δήλωσε, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ πως «προχωρούν στο στήσιμο ενός κομματικού κράτους».

«Είναι πραγματικά λυπηρή αυτή η τακτική για την αριστερά, τους διαχρονικούς αγώνες για μία δίκαιη κοινωνία και τον προοδευτικό κόσμο. Δεν τιμά την χώρα μας να μας ζητάει ο οποιοσδήποτε εταίρος να υπάρχει αξιοκρατία και όχι κομματοκρατία. Είναι ντροπή» ανέφερε, σημειώνοντας:

«Οι νέες και νέοι που βρίσκονται στην ανεργία όπως και όσοι τα έχουν καταφέρει με πολύ κόπο στην ζωή τους έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν απογοήτευση. Μία νέα προοδευτική προοπτική είναι άμεσα αναγκαία. Ο κ. Τσίπρας τον Ιανουάριο του 2015, λίγες μέρες πριν αναλάβει την εξουσία, δήλωνε ’Ερχόμαστε για να εμπιστευθούμε τη Δημόσια Διοίκηση, ανεξάρτητα από το σε ποιο κόμμα ανήκουν’. Ο ορισμός της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος. Κρίμα».

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=