ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε ο συνταξιούχος ναυτικός που βρέθηκε νεκρός σε καταψύκτη

ταυτοποιήθηκε-ο-συνταξιούχος-ναυτικ-149238

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ

Ταυτοποιήθηκε και τυπικά η σορός που βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, ότι είναι ο 69χρονος συνταξιούχος ναυτικός, τον οποίον αναγνώρισε ο αδελφός του.

Την εξαφάνιση του 69χρονου είχαν δηλώσει οι συγγενείς του πριν από έναν χρόνο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστώσουν οι αρχές την αιτία θανάτου. Όπως μετέδωσε το Mega, υπάρχουν κάποια ίχνη αίματος στην πλάτη και στο κεφάλι, όμως οι αρχές θέλουν να έχουν ασφαλή αποτελέσματα.

Όσον αφορά την έρευνα, βασική ύποπτη παραμένει η 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, με την οποία συζούσε και είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Η 45χρονη, λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του 65χρονου, είχε αναχωρήσει για τη Βουλγαρία με το ανήλικο παιδί της και έκτοτε δεν επέστρεψε στην Ελλάδα. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έστειλε σήμα στην Ιντερπόλ, προκειμένου να την εντοπίσουν στη Βουλγαρία.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην υπήκοο Βουλγαρίας, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου