Αίγιο: «Πέθαναν» συμμαθητή τους για να τρομάξουν τους καθηγητές

Τελευταία ενημέρωση: 2016-01-03, 03:21:31
Αίγιο: «Πέθαναν» συμμαθητή τους για να τρομάξουν τους καθηγητές

Συνέβη στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, μια μέρα πριν τη διακοπή των σχολικών μαθημάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Πρόκειται για μία μακάβρια «φάρσα» με πρωταγωνιστές μια παρέα φίλων και θύμα κάποιους καθηγητές τους.

Όλα -σύμφωνα με το tempo24.gr- ξεκίνησαν όταν ένας από αυτούς, έχοντας λάβει χαμηλή βαθμολογία στον έλεγχο του α’ τριμήνου και θεωρώντας ότι αδικήθηκε, δέχθηκε την προτροπή συμμαθητών του να «σκαρώσουν μία φάρσα», με σκοπό να εκφοβίσουν τους εκπαιδευτικούς τους. 

Έτσι, ο μαθητής, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, δεν πήγε στο σχολείο ενώ οι συμμαθητές του με θλίψη και με κλάματα άρχισαν να διαδίδουν ότι «αυτοκτόνησε για τους κακούς βαθμούς στα μαθήματα», προκαλώντας, όπως ήταν φυσιολογικό, μεγάλη αναστάτωση στη μαθητική κοινότητα κι ακόμα μεγαλύτερη στους καθηγητές τους, που τρόμαξαν στο άκουσμα των «άσχημων νέων», αρχίζοντας να νιώθουν ακόμα και τύψεις για το περιστατικό.

Όταν η είδηση κυκλοφόρησε ευρέως κι έφτασε στο γραφείο της Διευθύντριας, επικράτησε μεν αμηχανία αλλά γρήγορα -μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το σπίτι του μαθητή- διαπιστώθηκε πως όλο αυτό ήταν κάτι σαν «πρωταπριλιάτικο» αστείο, με το θέμα να τελειώνει εκεί και τα κυριότερο χωρίς καμιά απολύτως τιμωρία των εμπνευστών του, αν κι ορισμένοι αναμένουν πιθανή αναδρομική ποινή σε «τριάδα μαθητών», με την επιστροφή τους στις σχολικές αίθουσες την 7η Ιανουαρίου. 

Γονείς που έμαθαν από τα δικά τους παιδιά το παραπάνω περιστατικό, το οποίο και αναπαρήγαγαν, έλεγαν πως είναι λυπηρό να μένουν ατιμώρητες τέτοιες ενέργειες.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
2
=