ΕΛΛΑΔΑ

Κλέβει καρδιές το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο

κλέβει-καρδιές-το-πάρκο-των-χριστουγ-178504

Τις πύλες του άνοιξε το «Πάρκου των Χριστουγέννων» στο Αίγιο, για να υποδεχτεί τους επισκέπτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα, σε μια τρυφερή και συνάμα διασκεδαστική γιορτή.

Ο Άη-Βασίλης και το Ξωτικό παίρνουν τα γράμματα των παιδιών και φωτογραφίζονται μαζί τους, η Νεράιδα του Πάρκουμεταμορφώνει τους μικρούς (αλλά και μεγάλους) επισκέπτες σε μικρά χαριτωμένα ξωτικά, ενώ λίγο πιο πέρα διάφορες λιχουδιές και ζεστή σοκολάτα προσφέρονται στο κοινό, δίπλα στα τραπεζάκια όπου μπορεί κανείς να επιδοθεί σε μια junior παρτίδα σκάκι.

18

Όλα αυτά υπό το βλέμμα της παγερής βασίλισσας που δεσπόζει μέσα στη λίμνη του πάρκου, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ιδιαίτερα το βράδυ.

Στον Πύργο των Υψηλών Αλωνίων, δε, λειτουργεί καθημερινά το εικαστικό εργαστήριο του Πάρκου με χαριτωμένες δημιουργίες που μπορούν να ετοιμάσουν τα παιδιά με απλά υλικά.

DSC_0009

Το πάρκο συνεχίζει τη λειτουργία του καθημερινά, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ,μέχρι τις 6 Ιανουαρίου και ήδη έχει δεχτεί πολλές επισκέψεις σχολείων από την ευρύτερη περιοχή.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr και στο facebook του Πάρκου των Χριστουγέννων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου