ΕΛΛΑΔΑ

Τυχαία επιλογή των 2,5 ευρώ τα νούμερα του «χρυσού» δελτίου

τυχαία-επιλογή-των-25-ευρώ-τα-νούμερα-το-191746

Μόλις 2,5 ευρώ κόστισε στον -άγνωστο μέχρι στιγμής- μοναδικό υπερτυχερό το δελτίο που τελικά του χάρισε το αστρονομικό ποσό των 15,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στα Βραχνέικα της Πάρτας, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η κ. Όλγα Κορδά.

Η ίδια, μιλώντας στο Βήμα FM το πρωί, είπε ότι προς το παρόν δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκε το «χαρτάκι», αποκάλυψε ωστόσο ότι αυτό ήταν αξίας 2,5 ευρώ και μάλιστα ο κάτοχός του εφάρμοσε το σύστημα της τυχαίας επιλογής, χωρίς να μπει καν στον κόπο να επιλέξει ο ίδιος τα τυχερά νούμερα.

Το πρακτορείο της κ. Κορδά μάλιστα αποδεικνύεται γουρλίδικο καθώς, όπως είπε η ίδια, στο παρελθόν έχουν παιχτεί εκεί δύο «πεντάρια».

Ο άγνωστος τυχερός αναμένεται να εμφανιστεί μέσω δικηγόρου, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοια μεγάλα κέρδη, προκειμένου να παραλάβει το μυθικό ποσό μείον του φόρου 15%.

Υπενθυμίζεται πως οι τυχεροί αριθμοί είναι: 10, 27, 28, 31, 38 και 3 ο αριθμός «Τζόκερ». Στη δεύτερη κατηγορία οι νικητές είναι πέντε και κερδίζουν από 196.197,19 ευρώ έκαστος.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου