ΕΛΛΑΔΑ

«Γίνατε πιο τροϊκανοί και από τους τροϊκανούς»

γίνατε-πιο-τροϊκανοί-και-από-τους-τρο-202817

Για τον πρώτο δήθεν αριστερό προϋπολογισμό έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Δεν ξέρω αν πιστεύουν ότι θα βγει. Δεν τον αντέχει η κοινωνία και δεν τον αντέχει η οικονομία», υπογράμμισε.

Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίχθηκε στα ψέματα και σε μια πολιτική απάτη η οποία αποκαλύπτεται και διερωτήθηκε εάν υπάρχει στον προϋπολογισμό ίχνος πολιτικής συνέπειας.

Δυο είναι τα χαρακτηριστικά του νέου προϋπολογισμού: Φόροι και περικοπές, υπογράμμισε. Περικοπές συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων. Φόροι στους αγρότες, φόροι στα νησιά που πλήττουν τους οικονομικά ασθενέστερους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί. Εγινε η νεοφιλελεύθερη ανάλγητη αριστερά. Ο προϋπολογισμός θα μείνει ως ντοκουμέντο της απάτης που έστησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ανέφερε.

«Γίνατε πιο τροϊκανοί και από τους τροϊκανούς. Μας λέγατε ότι τα νέα μέτρα θα έχουν κοινωνικό πρόσημο. Τώρα τι κάνατε;», σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

Η συνεννόηση δεν γίνεται με κουτοπονηριές. Δεν γίνεται με ύβρεις και εκβιασμούς. Η συνεννόηση γίνεται με αρχές και ήθος και αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα έχει, υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Εμείς αποκλείεται να συναινέσουμε σε πολιτικές που δεν πιστεύουμε. Δεν ψηφίζω κανένα νέο μέτρο, καμία νέα περικοπή και πιστεύω ότι και η ΝΔ το ίδιο θα κάνει, ανέφερε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου