ΕΛΛΑΔΑ

Δάσκαλος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών

δάσκαλος-συνελήφθη-για-ασέλγεια-σε-βά-250785

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες Τρίτη 51χρονο δάσκαλο σε δημοτικό σχολείο της πόλης.

Ο συλληφθείς εκπαιδευτικός βαρύνεται με τις κατηγορίες της «Αποπλάνησης παιδιών», «Προσβολής της γενετήσιας Αξιοπρέπειας», «Κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια», «Ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «Απειλής».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «προηγήθηκαν καταγγελίες ανήλικης μαθήτριας, της Διεύθυνσης Δημοτικού σχολείου και Εκπροσώπου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες, ο 51χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, καθώς και σε βάρος εννέα ακόμη ανηλίκων μαθητριών (ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα).»

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκπαιδευτικός εδώ και ένα μήνα περίπου έχει απομακρυνθεί από τη θέση του ενώ τα περιστατικά της παρενόχλησης των μαθητριών εκτιμάται ότι ξεκίνησαν το 2011 χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος των πράξεων. Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε παρενοχλήσει και άλλες μαθήτριες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου