ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια στο Κύπελλο με τους αγώνες των «μεγάλων»

συνέχεια-στο-κύπελλο-με-τους-αγώνες-τω-263033

Με τους αγώνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκο, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, συνεχίζεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, σήμερα, Τετάρτη.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται (19:30) στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» τον Πλατανιά με τον Μάρκο Σίλβα να έχει προαναγγείλει αρκετές αλλαγές, εν όψει τις συνέχεια των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Champions League.

Στη συνέχεια οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο και θέλουν με τη νίκη να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ στο ίδιο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ έχει επίσης εντός έδρας αγώνα, αφού αγωνίζεται στην Τούμπα με τον Πανθρακικό και θέλει νίκη εν όψει της δικής του συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ έχει εκτός έδρας αποστολή στη δύσκολη έδρα της Ξάνθης, όπου ταξίδεψε με απουσίες λόγω της τιμωρίας του Μάνταλου, άλλα και του τραυματισμού του Αραβίδη.

Στα άλλα ματς της ημέρας, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο Ατρόμητος παίζει με τη Βέροια, ο Πανελευσινιακός με τη Λάρισα και ο Αστέρας Τρίπολης με την Καλλονή.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου