ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα: Συνελήφθη 34χρονος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

αθήνα-συνελήφθη-34χρονος-για-ασέλγεια-σ-277599

Μέρα μεσημέρι σε πάρκο, στο κέντρο της Καλλιθέας, ένας 34χρονος άστεγος ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών. Ωστόσο τον αντιλήφθηκε διερχόμενος ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ο 34χρονος, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στις φυλακές Γρεβενών για ληστείες και κλοπές, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τρία τουλάχιστον αγόρια ηλικίας 12 – 13 από την Αλβανία. Για να τα δελεάσει τους έδινε μικρά χρηματικά ποσά ή μικρά δώρα ενώ σύμφωνα με αστυνομικούς ασκούσε και βία. Επίσης ένα από τα παιδιά φαίνεται πως το είχε γνωρίσει πριν από περίπου ένα χρόνο.
Ως προς τον τρόπο δράσης του σύχναζε σε πλατείες της περιοχής και αφού εντόπιζε τα αγόρια τα παραπλανούσε και πήγαιναν σε κοντινό πάρκο όπου ασελγούσε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
Ο δράστης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.
Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν ότι «η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει δράσεις στοχεύοντας στην προστασία των ανηλίκων σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της προσβολής αυτής» κάνοντας περιπολίες σε πάρκα, παιδικές χαρές και άλλους χώρους όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ανηλίκων.
tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου