ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός τουρισμός: Παράταση για τις αιτήσεις των παρόχων

κοινωνικός-τουρισμός-παράταση-για-τι-309899

Παράταση δύο εβδομάδων, έως τα μεσάνυχτα της μεθεπόμενης Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, έδωσε ο ΟΑΕΔ στους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων, για να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της περιόδου 2015 – 2016.

Σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση του προγράμματος η διάρκειά του πρόκειται να είναι σχεδόν ετήσια, με την έννοια ότι ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου 2015 και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Αξίζει να επισημανθεί ότι ως πάροχοι του προγράμματος είναι τουριστικά καταλύματα, όπως αυτά περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, που διαθέτουν σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας τους, καθώς και όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοσή του.

Σε ό,τι αφορά την υποβολή αιτήσεων για την επιλογή των δικαιούχων συμμετοχής στα προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού, σημειώνεται ότι η προθεσμία παραμένει έως απόψε τα μεσάνυχτα. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις.

dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου