ΕΛΛΑΔΑ

Πικραμένος Αδωνις: Πού είναι οι νεοδημοκράτες που έδιωχνε ο Σαμαράς;

πικραμένος-αδωνις-πού-είναι-οι-νεοδημ-316118

Για ιστορική ήττα της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αν και απέφυγε να κατηγορήσει για το αποτέλεσμα στον πρόεδρο του κόμματος έθεσε θέμα στρατηγικής.

«Το κόμμα κατάφερε να μείνει όρθιο κι αυτό το πιστώνω στον Βαγγέλη Μειμαράκη που καταφέρε σε αντίξοες συνθήκες να κρατήσει όρθια τη Νέα Δημοκρατία, αλλά από την άλλη μεριά το κόμμα κατάφερε να πάρει λιγότερες από 200.000+ ψήφους από τις εκλογές του Ιανουαρίου όταν είχε ιστορικά χαμηλά», σημείωσε.

«Πού είναι οι Νεοδημοκράτες που «έδιωχνε» ο Σαμαράς και η δεξιά στροφή; Χάσαμε 200.000 ψηφοφόρους από τον Ιανουάριο», υπογράμμισε.

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως «ούτε εγώ ούτε ο Βορίδης λέμε κάτι για Μεϊμαράκη. Παρέλαβε εκλογές και μνημόνιο. Θα ήταν μικρόψυχο να πεις ότι φταίει ο Μεϊμαράκης». Πρόσθεσε ωστόσο πως «η στρατηγική ήταν μια απόφαση πλειοψηφίας, όπως όταν ψηφίσαμε άνευ όρων το μνημόνιο».

Τέλος είπε πως η ΝΔ έχει πάρει απόφαση για εκλογή προέδρου μέχρι τον Μάρτιο. «Στις επόμενες μέρες θα συνεδριάσουν τα όργανα και θα συναποφασίσουμε», είπε.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου