ΕΛΛΑΔΑ

«Ερωτοχτυπημένος» ο άνδρας που πυροβόλησε κοντά στο σπίτι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

ερωτοχτυπημένος-ο-άνδρας-που-πυροβ-851206

Σε… ερωτική απογοήτευση αποδίδουν οι αστυνομικοί τους πυροβολισμούς που έπεσαν κοντά στο σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλη Μειμαράκη στο Χαλάνδρι.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα κόκκινο αυτοκίνητο με τη μουσική στη διαπασών να κινείται στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου. Κάποια στιγμή ο οδηγός, ο οποίος άκουγε λαϊκά τραγούδια, έβγαλε το χέρι του από το παράθυρο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι της γυναίκας με την οποία είχε πρόσφατα χωρίσει.

Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 6.00 το πρωί όταν κάτοικοι της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου άκουσαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν από τους κρότους. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ συναγερμός σήμανε στη φρουρά που φυλάει το σπίτι του κ. Μειμαράκη.

Στο σημείο βρέθηκαν εφτά αβολίδοτα φυσίγγια που περισυλλέγησαν. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν συνδέουν τους πυροβολισμούς με το σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και θεωρούν συμπτωματικό το γεγονός.

huffingtonpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου