ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και μαχαίρωσε το γιο του

πάτρα-προφυλακιστέος-ο-60χρονος-που-σκό-383623

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε ο 60χρονος συνταξιούχος οικοδόμος, που τα ξημερώματα της Κυριακής «έσφαξε» την 57χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να σκοτώσει και τον 30χρονο γιο του.

Ο 60χρονος συζυγοκτόνος, που αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν κι υποστήριξε πως είχε απλώς έναν διαπληκτισμό με τον γιο του και στη συνέχεια βγήκε για περίπατο στο λιμάνι, όπου και συνελήφθη.

Σημειώνεται πως σε βάρος του 60χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Το απόγευμα η κηδεία της 57χρονης

Στο μεταξύ, σήμερα συγγενείς και φίλοι της 57χρονης θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα, ο θάνατος της οποίας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η εξόδιος ακολουθία της 57χρονης θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στον οικισμό Κάτω Μαστραντώνη στην περιοχή της Τριταίας στις 18:00 της Τρίτης.

Βγαίνει την Τετάρτη από την Εντατική ο 30χρονος

Τραγικό της συγκλονιστικής υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο 30χρονος γιος του θύματος, που δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο του τον πατέρα, λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία της μητέρας του, δε γνωρίζει πως η μητέρα του δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο νεαρός στρατιωτικός το απόγευμα της Δευτέρας αποσωληνώθηκε από τα μηχανήματα τεχνικής υποστήριξης και παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, Χαράλαμπο Μπονάνο, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, ο ασθενής «αποσωληνώθηκε κι είχε υψηλό πυρετό, όμως από σήμερα το πρωί η θερμοκρασία του είναι φυσιολογική. Το ζήτημα για εμάς τώρα είναι ότι υπάρχει μία κάκωση στο μέσο νεύρο και θα χρειαστεί και νέα χειρουργική επέμβαση, που θα γίνει σύμφωνα με την εκτίμηση του ορθοπεδικού σε μεταγενέστερο χρόνο».

«Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και αισιοδοξούμε ότι θα αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του. Την Τετάρτη, μάλιστα, αναμένουμε να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να συνεχίσει τη νοσηλεία του σε θάλαμο», πρόσθεσε ο κ. Μπονάνος, σημειώνοντας πως ο νεαρός στρατιωτικός «βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δείχνει φοβισμένος. Δεν γνωρίζει ότι η μητέρα του δεν ζει κι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκονται συγγενείς που τον επισκέφθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου