ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Αλβανοί έκλεβαν ρούχα… οικογενειακώς!

κοζάνη-αλβανοί-έκλεβαν-ρούχα-οικογε-392907

Πατέρας, μητέρα και ανήλικη κόρη είχαν γεμίσει με πανάκριβα ρούχα την γκαρνταρόμπα τους, τα οποία έκλεβαν συστηματικά και… οικογενειακώς από τα καταστήματα στην πόλη της Κοζάνης. Μάλιστα, δρούσαν ανελλιπώς από τον περασμένο Απρίλιο!

Η δράση της οικογένειας των Αλβανών αποκαλύφθηκε όταν η 48χρονη ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος ειδών ένδυσης στην Κοζάνη πήρε είδηση την 42χρονη μητέρα που προσποιούνταν την πελάτισσα, τη στιγμή που έφευγε, έχοντας καταφέρει να «βουτήξει» ρούχα αξίας 350 ευρώ! Η επιχειρηματίας συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας από το Ι.Χ. Αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και τον έδωσε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Στην ευρύτερη περιοχή σήμανε συναγερμός και, μετά από πολύωρες αναζητήσεις, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην Πτολεμαΐδα και ο 47χρονος Αλβανός οδηγός συνελήφθη. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τη 42χρονη σύζυγό του. Στο σπίτι τους βρέθηκαν πλήθος ρούχα, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν και, όπως αποκαλύφθηκε, τα είχε κλέψει η 42χρονη μαζί με τη 17χρονη κόρη της από το κατάστημα μιας 39χρονης σε διάφορες «επισκέψεις» τους! Η οικογένεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίος άσκησε στα μέλη της δίωξη για κλοπή.

prothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου