ΕΛΛΑΔΑ

Η σύζυγός του φέρεται να δολοφόνησε τον καπετάνιο στην Αργολίδα

η-σύζυγός-του-φέρεται-να-δολοφόνησε-το-406883

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές η υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 42χρονου καπετάνιου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή φιλικού του σπιτιού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, στις 8 Δεκεμβρίου 2014, γεγονός που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Το έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει διαπράξει η εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία έχει συλληφθεί και φέρεται να ομολόγησε την πράξη της.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Αρχικά είχε γίνει λόγος για αυτοκτονία του 42χρονου, όμως τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.η υπόθεση εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το Τμήμα Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Αργολίδας και το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος είχε βρεθεί από φιλικό του πρόσωπο, σε εξωτερικό χώρο οικίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα, από πυροβόλο όπλο, ενώ στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματα του.

Όπως εξακριβώθηκε δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 38χρονη σύζυγος του, η οποία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή κατά τη διάρκεια εξέτασής της στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, περιέγραψε με λεπτομέρειες την αλληλουχία των γεγονότων κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, η 38χρονη δράστιδα, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τον 42χρονο σύζυγό της, τον πυροβόλησε με όπλο (περίστροφο), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σημειώνεται ότι το περίστροφο είχε βρεθεί στο τόπο του εγκλήματος και κατασχέθηκε.

Η 38χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – που σχηματίστηκε σε βάρος της περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου