ΕΛΛΑΔΑ

Γάλλοι τουρίστες: «Μας ανήκουν όλα στην Ελλάδα»

γάλλοι-τουρίστες-μας-ανήκουν-όλα-στη-408628

Ένα απίστευτο περιστατικό που αντικατοπτρίζει την άποψη των Ευρωπαίων για τους Έλληνες και την Ελλάδα διαδραματίστηκε στη Ρόδο.

Γάλλοι τουρίστες που παραθερίζουν στο νησί, αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο σε αρχαιολογικό χώρο που επισκέφθηκαν στη Λίνδο καθώς όπως υποστήριξαν έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα θεώρησαν ότι όλα τώρα πια τους ανήκουν.

Αμέσως τα αίματα άναψαν αφού τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και άλλοι Έλληνες που βρίσκονταν εκεί αντέδρασαν έντονα.

Ο διαπληκτισμός μεταξύ των δύο πλευρών κράτησε για αρκετή ώρα με τους εργαζόμενους να μην μπορούν να βγάλουν… άκρη με τους Γάλλους οι οποίοι τόνιζαν ότι από τη στιγμή που η χώρα τους μας δανείζει, δεν έχουν καμία υποχρέωση να πληρώνουν για την είσοδό τους σε μουσεία και αξιοθέατα.

Το επεισόδιο το είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από σχετικό άρθρο της εφημερίδας «Ροδιακή» όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται πως το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό και απομακρύνθηκαν από τον αρχαιολογικό χώρο.

Σύμφωνα με ντόπιους αυτό δεν ήταν το πρώτο «παράξενο» περιστατικό καθώς έχουν αντιμετωπίσει κι άλλες περίεργες καταστάσεις.

Πρόσφατα μια μεγάλη παρέα Γερμανών δεν ήθελε να πληρώσει σε εστιατόριο επειδή… η χώρα μας χρωστάει χρήματα στη δική τους.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου