Μήνυση της κόρης της Ελενας Ναθαναήλ σε Μητρόπουλο-Χρονοπούλου για κλοπή

Τελευταία ενημέρωση: 2015-06-05, 13:06:32
Μήνυση της κόρης της Ελενας Ναθαναήλ σε Μητρόπουλο-Χρονοπούλου για κλοπή

Στα δικαστήρια οδηγεί το ζεύγος Τάσου Μητρόπουλου – Νένα Χρονοπούλου, η κόρη της Ελενας Ναθαναήλ.

Η 42χρονη μοναχοκόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Iνκα Τσαγκάρη κατηγορεί τον Τάσο Μητρόπουλο και τη σύζυγό του Νένα Χρονοπούλου, πως υπεξαίρεσαν αντικείμενα μεγάλης αξίας από το οίκημα της Εύβοιας, όπου ζόυσε η σπουδαία ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου έως το τέλος της ζωής της. Μια κλοπή λοιπόν που η Ίνκα υποστηρίζει πως έγινε τον Σεπτέμβριο του 2011 σε αποθηκευτικούς χώρους του κτήματος, όπως και μια σειρά φθορών στο εσωτερικό της εξοχικής κατοικίας, έφερε τη ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η 42χρονη μήνυσε το ζευγάρι κατηγορώντας τους ως αυτουργούς.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της οικίας με προσωπικά έξοδα του «Ράμπο» και της Νένας -για την οποία είχαν την έγκριση της Ίνκας- και αφού είχε περιέλθει στην κυριότητά της το κτήμα, όπως αναφέρει το ζευγάρι. Ανάμεσα στα κλοπιμαία, όπως ισχυρίζονται, υπήρχαν και δικά τους πράγματα αξίας. Ύστερα από αυτό ο παλαίμαχος «ερυθρόλευκος» προχώρησε και εκείνος σε μήνυση εναντίον της κόρης της Έλενας Ναθαναήλ. Η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέση η Ίνκα Τσαγκάρη εναντίων των Μητρόπουλου-Χρονοπούλου, θα γίνει στο Εφετείο της Χαλκίδας στις 25 Ιουνίου, ενώ η εκδίκαση της μήνυσης του Μητρόπουλου θα γίνει σε μελλοντική ημερομηνία.

Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Τάσος Μητρόπουλος ήταν ζευγάρι για 29 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος που χάλασαν οι σχέσεις της Ίνκας με τον «δεύτερο πατέρα της», όπως η ίδια χαρακτήριζε κάποτε τον «Ράμπο», ήταν το γνωστό κτήμα στην Εύβοια, στο οποίο για περισσότερα από τριάντα χρόνια ζούσε η Ελενα Ναθαναήλ και ήταν ταυτισμένη μαζί του. «Το κτήμα αυτό μου ανήκει, καθώς εγώ το πληρώνω, το δηλώνω στην Εφορία και το έχω κληρονομήσει νόμιμα από τη μητέρα μου. Το σπίτι της Έλενας είναι δικό μου», είχε δηλώσει παλιότερα η Ίνκα, προσθέτοντας: «Ο Τάσος ήταν σαν πατέρας μου. Ήταν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως από τότε που έφυγε η Έλενα, αναθεώρησα πολλά πράγματα που πίστευα για αρκετό καιρό».

Από την πλευρά του Τάσου Μητρόπουλου αναφέρεται πως τα έξοδα της οικίας στην Εύβοια ήταν αποκλειστικά δική του ευθύνη, και πως υπάρχουν αποδείξεις ως προς τις φορολογικές δηλώσεις του και τα ανύπαρκτα εισοδήματα της Έλενας Ναθαναήλ για τουλάχιστον 15 χρόνια, αλλά και της Ίνκας, η οποία δεν είχε συνεισφέρει το παραμικρό σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του παλαίμαχου άσου στην «Espresso».

espresso

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=