ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή σε μπαρ στη Πετρούπολη για τα μάτια μιας γυναίκας

συμπλοκή-σε-μπαρ-στη-πετρούπολη-για-τα-488558

Για τα μάτια μιας γυναίκας, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ένας 28χρονος από την Αλβανία συνεπλάκη σε μπαρ στη Πετρούπολη και στη συνέχεια κατηγορείται ότι πέταξε βόμβες μολότοφ κατά του καταστήματος, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Πετρούπολης και της Ο.Π.Κ.Ε., ο 28χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό, έκρηξη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εκρηκτικών υλών, καθώς και μία 28χρονη ελληνίδα για υπόθαλψη εγκληματία και απείθεια.

Ειδικότερα τα ξημερώματα της Κυριακής οι δύο κατηγορούμενοι μετέβησαν σε κέντρο διασκεδάσεως στην Πετρούπολη. Εντός του καταστήματος ο 28χρονος, μετά από φραστικό επεισόδιο με άλλους θαμώνες (οι οποίοι κατά το δράστη παρενόχλησαν τη κοπέλα που συνόδευε), συνεπλάκη μαζί τους με ανταλλαγή χτυπημάτων με γροθιές, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίσθηκε ένα άτομο. Με την παρέμβαση του υπευθύνου του καταστήματος το ζευγάρι αποχώρησε.

Μία ώρα αργότερα, ο 28χρονος επανήλθε στο σημείο και εκσφενδόνισε προς το κατάστημα τρεις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα μπροστά από το μπαρ και κατόπιν διέφυγε.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, για διενέργεια έρευνας, την οποία προσπάθησε να αποτρέψει η 28χρονη, ενώ παράλληλα ο 28χρονος επιχείρησε να διαφύγει από πλαϊνή πόρτα. Με την άμεση όμως, επέμβαση των αστυνομικών συνελήφθησαν και οι δύο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε τον 28χρονο αλλοδαπό σε Τακτικό Ανακριτή.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου