ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτικό πρόσωπο βάζει στο κάδρο η Βίκυ Σταμάτη

πολιτικό-πρόσωπο-βάζει-στο-κάδρο-η-βίκ-501833

Ένα πολιτικό πρόσωπο φέρεται να έβαλε και πάλι στο κάδρο των υποθέσεων διαφθοράς η Βίκυ Σταμάτη. Καταθέτοντας στην επίκουρη εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου μίλησε γενικά για θέματα διαφθοράς, επαναλαμβάνοντας την καταγγελία που είχε κάνει στο παρελθόν στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη αμέσως μετά την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ανέφερε τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο περιστατικό, για το οποίο είχε άμεση γνώση βάζοντας στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Διαφθοράς συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο.

Ωστόσο, επειδή πηγή γνώσης όσων κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη είναι ο σύζυγός της, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί και Ακης Τσοχατζόπουλος προκειμένου να καταθέσει.

Επίσης αναμένεται να κληθούν και άλλα πρόσωπα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε ό,τι της είχε εκμυστηρευτεί ο Άκης για να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τα φαινόμενα διαφθοράς στην πολιτική ζωή.

Όπως τόνισε, δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της κατάθεσης, διότι εξετάστηκε ως μάρτυρας, ενώ παράλληλα ο κ. Ραγκούσης επισήμανε πως η κ. Σταμάτη δεν ζητάει κανένα αντίδωρο για όσα κατέθεσε.

«Η αποφυλάκιση είναι σκοπός της προκειμένου να σφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της» επισήμανε ο κ. Ραγκούσης.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου