ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα καταθέτει στην Εισαγγελία η Σταμάτη για τα εξοπλιστικά

σήμερα-καταθέτει-στην-εισαγγελία-η-στ-502867

Στην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου καταθέτει η Βίκυ Σταμάτη για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζεται διατεθειμένη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα απ’ όσα περιγράφει στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη μετά την απόδρασή της από το νοσοκομείο, όπου κρατείται μέχρι και σήμερα. Η κατάθεση στον κ. Πεπόνη διαβιβάστηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και από εκεί στην κ. Ράικου.

Η κ. Σταμάτη έχει ήδη καταθέσει αίτημα αναστολής της ποινής της και έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι επιθυμεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα όσα έζησε δίπλα στον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος παραμένει έγκλειστος επίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα Πεπόνη η Βίκυ Σταμάτη είχε αναφερθεί σε εκμυστηρεύσεις του συζύγου της αλλά και σε πολιτικό πρόσωπο. Και τώρα θα κληθεί από την κ. Ράικου να μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα και να απαντήσει με στοιχεία για συγκεκριμένες υποθέσεις εξοπλιστικών τις οποίες η εισαγγελική λειτουργός γνωρίζει πολύ καλά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι πληροφορίες θέλουν τη Βίκυ Σταμάτη να συνοδεύεται από τον θεράποντα ιατρό της προκειμένου να νιώθει πιο άνετα και να μπορέσει απρόσκοπτα να καταθέσει.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου