ΕΛΛΑΔΑ

Φεύγει από τη βίλα και πάει στη φυλακή ο 22χρονος φερόμενος ως παιδεραστής

φεύγει-από-τη-βίλα-και-πάει-στη-φυλακή-ο-506963

Στη φυλακή με τη βούλα του δικαστικού συμβουλίου θα οδηγηθεί ο 22χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία. Το συμβούλιο έλυσε τη διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα δείχνοντας στον νεαρό κατηγορούμενο τον δρόμο προς τον Κορυδαλλό.

Ο 22χρονος που χαρακτηρίσθηκε ως “δράκος” του Facebook, γιος εύπορης οικογένειας, συνελήφθη από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς σύμφωνα με τις αρχές μέσα από τη σελίδα του στο Facebook δημιουργούσε βίντεο πορνογραφίας με πρωταγωνίστριες ανήλικες κοπέλες.

Ο νεαρός, γινόταν πρώτα “φίλος” με τα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών και έπειτα έκλεβε τις φωτογραφίες που εκείνες ανέβαζαν στο προφίλ τους στο Facebook.

Στη συνέχεια, έχοντας στα χέρια του το υλικό αυτό και κάνοντας μοντάζ, έβαζε τα πρόσωπα των ανήλικων κοριτσιών πάνω σε πρόσωπα πρωταγωνιστριών πορνό, και έφτιαχνε βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Κατόπιν επικοινωνούσε με τα θύματά του και τα εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει τα συγκεκριμένα υλικό στον οικογενειακό και φιλικό τους περίγυρο. Σύμφωνα μάλιστα με τις αρχές, έπειθε τα ανήλικα κορίτσια να προβαίνουν διαδικτυακά, σε ερωτικά παιχνίδια και ο ίδιος κατέγραφε τα πάντα. Στην κατοχή του μάλιστα βρέθηκαν δεκάδες βίντεο με ανάλογο περιεχόμενο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Μετά τη σύλληψή του στις 14 Μαΐου, ο 22χρονος κατηγορούμενος, οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών. Ωστόσο, μετά την απολογία του 22χρονου ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να κρατηθεί φρουρούμενος σε κατ´οίκον περιορισμό στο σπίτι του που βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια. Μετά το βούλευμα όμως, ο νεαρός θα εγκαταλείψει την ασφάλεια του σπιτιού του και θα μεταφερθεί στις φυλακές….

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου