ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλάκιση με βραχιολάκι ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη

αποφυλάκιση-με-βραχιολάκι-ζήτησε-η-βί-509363

Αίτηση για αποφυλάκιση κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη στο πλαίσιο της δίκης του Ακη Τσοζατζόπουλου.

Ο συνήγορός της ανέφερε στο δικαστήριο ότι η κα Σταμάτη αποδέχεται όλους τους περιοριστικούς όρους προκειμένου να είναι δίπλα στο παιδί της.

«Είναι μεγάλο κατόρθωμα που ήρθα εδώ και σήμερα και τις προηγούμενες φορές. Μην ξεχνάτε ότι είμαι 522 μέρες στο ψυχιατρείο και ενάμιση χρόνο στις φυλακές» είπε η Βίκυ Σταμάτη, η οποία σήμερα μέσω του συνηγόρου της κατέθεσε την 6η κατά σειρά αίτηση…

Αναπτύσσοντας το σχετικό αίτημα στο δικαστήριο, ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης ανέφερε πως η εντολέας του, ζητεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με βραχιολάκι ή με οποιοσδήποτε άλλους περιοριστικούς όρους προβλέπει ο νόμος και επιβάλλει το δικαστήριο, αρκεί να είναι κοντά στο παιδί της.

«Εχουμε αυτοκτονικό ιδεασμό, έχουμε ένα παιδί που δεν μπορούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Δεν θέλουμε να βγαίνουμε έξω δεν θέλουμε να διασκεδάσουμε. Το μόνο αίτημά μας είναι να πηγαίνουμε το παιδί στο σχολείο και να το παίρνουμε το μεσημέρι. Δώστε μας μία διέξοδο να δει το παιδί τη μάνα. Εμείς ζήσαμε μια ζωή που μας προσέφερε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Αν φταίξαμε για αυτό τα επιστρέφουμε όλα …» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου