ΕΛΛΑΔΑ

Βολές Διαμαντόπουλου κατά Πανούση για το «κεκτημένο Δένδια στην Αθήνα»

βολές-διαμαντόπουλου-κατά-πανούση-γι-516403

Επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση, με αφορμή την αναφορά του «θέλω να κρατήσω το κεκτημένο Δένδια στο κέντρο της Αθήνας», εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

«Παραμένει στην εποχή της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης, που ο ίδιος στήριζε, και κάλυπτε όλη την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, Μπαλτάκου» τονίζει ο Β.Διαμαντόπουλος.

Στην ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που να του επιτρέπει να κρύβεται πίσω από δήθεν επιστημονικές εξάρσεις…

Μόλις μάθαμε πως το σήριαλ “Νόμος και τάξη” της στρατηγικής της έντασης απέναντι στην κοινωνία που έπαιζε καθε μέρα στα δελτία των 8:30 και το καταγγέλαμε,αποτελεί κεκτημένο και είναι επιθυμία της κυβέρνησης να διατηρηθεί…

Προφανώς παραμένει στην εποχή της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης που ο ίδιος στήριζε και κάλυπτε όλη την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά,Βορίδη,Γεωργιάδη,Μπαλτάκου…»

Στο πλαίσιο της συζήτησης που οργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση, υπό την Αννα Διαμαντοπούλου, με θέμα «Η απειλή του φανατικού Ισλάμ – ISIS και εσωτερική ασφάλεια, με προσκεκλημένους τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση και τους προκατόχους του, Ν.Δένδια και Μ.Χρυσοχοΐδη, ο κ. Πανούσης μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Από τις συζητήσεις μου και με τους δύο, έμαθα και μεταφέρω το μήνυμα της συνέχειας στη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων» σημείωσε και πρόσθεσε: «Θέλω να κρατήσω το κεκτημένο του Δένδια στο κέντρο της Αθήνας».

«Πρέπει να τελειώνουμε με το θέμα της διαπραγμάτευσης και να μελετήσουμε το (μεταναστευτικό) θέμα με ριζικές προτάσεις. Πάμε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου