ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάζι κατέστρεψε ολοσχερώς τους αμπελώνες στο Σουφλί Εβρου

χαλάζι-κατέστρεψε-ολοσχερώς-τους-αμπ-527910

Ολοσχερή καταστροφή υπέστησαν οι αμπελώνες Σουφλίου Έβρου από την ξαφνική καταιγίδα και τη χαλαζόπτωση που έπληξαν την περιοχή το βράδυ της Πέμπτης.

«Ήδη, έχουμε ζητήσει να μεταβεί στην περιοχή η προϊσταμένη του ΕΛΓΑ, προκειμένου να καταγράψει το μέγεθος της ζημίας» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ευάγγελος Πουλιλιός.

Η κατάσταση σταδιακά εξομαλύνεται και, σύμφωνα με τον κ. Πουλιλιό, έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης, τα 17 καταστήματα που πλημμύρισαν σήμερα λειτουργούν κανονικά και το μόνο που θυμίζει το μπουρίνι είναι οι ζημιές στους δρόμους του Σουφλίου.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ξέσπασαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ο δήμαρχος Σουφλίου δήλωνε: «Για μία ακόμη φορά βρισκόμαστε μέσα στη δίνη των έντονων καιρικών φαινομένων. Μέχρι σήμερα δεν έχω συμπαράσταση από κανέναν. Κανένας δεν έσκυψε πάνω στο πρόβλημά μας. Εμείς κάνουμε προσπάθειες, δουλεύουμε, χρωστάμε και κανένας δεν ήρθε να μας πει: ’τι κάνετε;’. Εντάξει θα το προσπαθήσουμε. Ας περάσει η μπόρα και μετά θα πούμε πάρα πολλά».

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου