ΕΛΛΑΔΑ

Το νομοσχέδιο για την Παιδεία στη συνάντηση Παυλόπουλου-Μπαλτά

το-νομοσχέδιο-για-την-παιδεία-στη-συνά-533798

Τον Αριστείδη Μπαλτά υποδέχτηκε την Τρίτη ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση που ζήτησε ο υπουργός Παιδείας προκειμένου να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα νομοσχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη περίοδο στη Βουλή.

«Υποδέχομαι σήμερα, όχι μόνο τον Υπουργό, αλλά και τον συνάδελφο» υπογράμμισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, τονίζοντας ότι « η πανεπιστημιακή ιδιότητα ουδέποτε μας εγκαταλείπει, επομένως όσα έχουμε να πούμε αφορούν και πρότερες ιδιότητες, που μας ακολουθούν».

Από την πλευρά του ο κ. Μπαλτάς δήλωσε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει αυτή τη συνάντηση και λόγω της κοινής τους ιδιότητας και κυρίως «γιατί υπό τις νέες θέσεις, που και οι δυο βρεθήκαμε, οφείλω να σας ενημερώσω για το ποια είναι τα νομοσχέδια που βρίσκονται εν εξελίξει αυτή τη στιγμή στη Βουλή. Ποιο είναι με λίγα λόγια το περιεχόμενο καθενός, να ακούσω τη γνώμη και τη συμβουλή σας».

Μάλιστα, ο κ. Μπαλτάς παρατήρησε ότι «επειδή όπως ξέρετε η Βουλή έχει πολλές παραμέτρους και διαστάσεις στη λειτουργία της, τις οποίες οφείλουμε να υπηρετήσουμε με επάρκεια και σε αυτό το επίπεδο η δική σας συμβουλή θα είναι καίριας σημασίας, πέρα από το περιεχόμενο επί του οποίου μπορούμε να συζητήσουμε και πιο αναλυτικά λόγω και της κοινής ιδιότητας».

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου