ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Ο πατέρας της μικρής Αννυς τεμάχισε και έβρασε το παιδί σε κατσαρόλα

σοκ-ο-πατέρας-της-μικρής-αννυς-τεμάχισ-536148

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της μικρής Αννυς από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 27χρονος πατέρας της άτυχης μικρής όχι μόνο ομολόγησε το φόνο αλλά αποκάλυψε και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές πηγές λένε ότι το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», καθώς ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές ο φίλος του πατέρα, ο πατέρας αφού τεμάχισε το παιδί, το έβρασε, ενώ άλλα κομμάτια τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα σε σακούλες απορριμμάτων και μετά στα σκουπίδια!

Σύμφωνα με την κατάθεση του Βούλγαρου μάρτυρα, ο πατέρας της Άννυ πολλές φορές κτυπούσε άσχημα το παιδάκι.

Oπως προκύπτει από την κατάθεση, ο 27χρονος του εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, στο σπίτι τους στην οδό Μιχαήλ Βόδα, και όταν συνήλθε είδε κοντά του νεκρή την 4χρονη κόρη του.

Μάλιστα φέρεται ότι μετά από ένα άσχημο κτύπημα η μικρή έχασε τη ζωή της και στη συνέχεια ο πα-«τέρας» τεμάχισε το πτώμα του παιδιού, το έβρασε και για να εξαφανίσει κάθε ίχνος, πέταξε τα μέλη σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του…

Όταν συνέβησαν τα συγκλονιστικά γεγονότα, η μάνα του κοριτσιού έλειπε στο εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η δολοφονία του παιδιού, διαπράχθηκε κοντά στο Πάσχα.

Σήμερα, δε, με τα πρώτα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξερεύνηση του διαμερίσματος, όπου βρέθηκε κηλίδα αίματος, υπήρξαν ταυτοποιήσεις που «δένουν» με μέρη της κατάθεσης του άνδρα από τη Βουλγαρία…

Τα ίχνη της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα είχαν χαθεί στις 21 Απριλίου και είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για τον εντοπισμό της.

Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αυτή θα γίνουν γνωστά αύριο, Τρίτη, από τον διοικητή Ασφάλειας Αττικής.

Πολλές φωτογραφίες από τον 27χρονο που δολοφόνησε με φρικτό τρόπο την 4χρονη κόρη του Αννυ, έχει στο λογαριασμό της στο Facebook η μητέρα.

Στιο προφίλ, το οποίο έχει ήδη κατέβει υπήρχαν δεκάδες φωτογραφίες του αδικοχαμένου κοριτσιού, ενώ σε αρκετές από αυτές ο πατέρας της φαίνεται να την αγκαλιάζει στοργικά. Είναι ο ίδιος ο οποίος τη σκότωσε και στη συνέχεια την τεμάχισε

Μεγάλο ερώτημα είναι τώρα το εάν και κατά πόσο γνώριζε τα όσα έγιναν η μητέρα της μικρής που εμφανιζόταν καθημερινά στα κανάλια με μια φωτογραφία της και την αναζητούσε.

  • Σχετικά άρθρα:

Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα-δολοφόνου της 4χρονης Αννυ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου