ΕΛΛΑΔΑ

Μπακογιάννης: Δεν μπορεί βουλευτές να συνδιαλέγονται με τρομοκράτες

μπακογιάννης-δεν-μπορεί-βουλευτές-να-585497

Με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι ο Γιάννης Πανούσης, στο πλαίσιο περιοδείας του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε Εύβοια και Φθιώτιδα.

Παρά το θετικό κλίμα της συνάντησης, ο κ. Μπακογιάννης σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης, τόνισε ότι δεν μπορεί βουλευτές να συνδιαλέγονται με τρομοκράτες, αναφερόμενος στην προ ημερών επίσκεψη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βάσως Λέβη στον Δημήτρη Κουφοντίνα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του καταδικασμένου μέλους της 17Ν στο νοσοκομείο Λαμίας.

«Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης απευθυνόμενος στη κ. Λέβη, η οποία ήταν παρούσα στη συνάντηση, και συνέχισε:

«Ως Περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου στην Περιφέρεια, αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μια δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε… ».

Στο πλαίσιο των κοινών δηλώσεων του υπουργού και του περιφερειάρχη στα ΜΜΕ, ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να συνδιαλέγεται με τρομοκράτες, με αποτέλεσμα η βουλευτής Βάσω Λέβα να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένη χτυπώντας μάλιστα και την πόρτα, όπως ακούγεται στο 1.27″ του βίντεο που ακολουθεί.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου