ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητούνται διαχειριστές ιστοσελίδας που βρίζουν τον αδικοχαμένο φοιτητή

αναζητούνται-διαχειριστές-ιστοσελίδ-617636

Το βράδυ της Κυριακής και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητούν διαχειριστές ιστοσελίδας που καταφέρονται με υβριστικό-εμετικό περιεχόμενο εναντίον του αδικοχαμένου φοιτητή, ενώ ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Τη Δευτέρα αναμένονται τα επίσημα πορίσματα της νεκροψίας, από τα οποία θα προκύψει η αιτία θανάτου καθώς και το αν πρόκειται για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια.

Επίσης, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή ο φάκελος της υπόθεσης όχι απλώς να παραμείνει ανοιχτός, αλλά να ξεκινήσει η έρευνα από μηδενική βάση, να επανεκτιμηθούν οι μόλις τέσσερις καταθέσεις και να επεκταθεί ο κύκλος των προσώπων που ερευνώνται για πιθανή σχέση με την υπόθεση. Οι αστυνομικοί ζητούν πλέον από όσους γνωρίζουν έστω και το παραμικρό που θα τους οδηγήσει στα ίχνη είτε εκείνων που σκότωσαν είτε οδήγησαν τον 20χρονο στην αυτοκτονία να μιλήσουν και να βοηθήσουν στην έρευνα.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής απαγόρευσε στους σπουδαστές να βγουν από τις εγκαταστάσεις και εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει το συμβούλιο των καθηγητών.

Δηλώσεις συγγενών και ερευνητών από το σημείο:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου