ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Πτώμα εντοπίστηκε σε ρέμα στον Πλατανιά Χανίων

χανιά-πτώμα-εντοπίστηκε-σε-ρέμα-στον-π-627996

Η σορός ενός 83χρονου άντρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ρέμα στην περιοχή του Νιού Χωριού στον Πλατανιά Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο άτυχος άντρας πιθανότατα επιχείρησε να διασχίσει το φουσκωμένο ρέμα, αλλά έπεσε μέσα και παρασύρθηκε από τα νερά.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική προκειμένου να ανασύρει τη σορό από τα νερά του ρέματος που διασχίζει το χωριό.

Νωρίτερα σε άλλη περιοχή του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επιχείρηση διάσωσης ενός άντρα που παρασύρθηκε από χείμαρρο, ενώ προσπαθούσε να τον διασχίσει με το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας ένας οδηγός προσπάθησε να διασχίσει το ρέμα στο Πάνω Γεράνι του Δήμου Πλατανιά με το αυτοκίνητό του, το οποίο, όμως, έχει «φουσκώσει» πολύ από τις βροχοπτώσεις.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν σώο και ασφαλή τον άντρα, με το αυτοκίνητο να παρασύρεται από την δύναμη του νερού και να έχει υποστεί πολλές ζημιές.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου