ΕΛΛΑΔΑ

Γερμανοί για τον Βαρουφάκη: Το μπουφάν του είναι φτιαγμένο από δέρμα γερμανικών ποιμενικών [βίντεο]

γερμανοί-για-τον-βαρουφάκη-το-μπουφάν-647559

Φαίνεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, η ζωή του, η συμπεριφορά του και οι κινήσεις του, και όχι πάντα οι πολιτικές, αποτελούν το αγαπημένο θέμα των μέσων ενημέρωσης σχεδόν… παγκοσμίως. Τελευταίο χτύπημα από τους συντελεστές του σατιρικού σόου Neo Magazin Royale του γερμανικού καναλιού ZDF που δημιούργησαν ένα παραληρηματικό βίντεο διάρκειας 3,5 λεπτών. Θέμα του, φυσικά, ο «χαμένος γιος του Δία» Γιάνης Βαρουφάκής που «το βλέμμα του εκπέμπει σεξ» και «δεν διαπραγματεύεται, απλά ρίχνει σφαλιάρες», «μας θέλει στα τέσσερα και δεν μπορούμε να αντισταθούμε», «κάθε φορά που γελά πεθαίνει ένας άγγελος» και άλλα παρόμοια.

Το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας άνδρας που μοιάζει με τον κ. Βαρουφάκη και φυσικά φοράει το χαρακτηριστικό μαύρο σακάκι με την κόκκινη ρίγα στο γιακά, ξεκινά με μια ειρωνική περιγραφή των Γερμανών για τους οποίους λέει ότι είναι αξιόπιστοι, σκληροί σαν ατσάλι, διάσημοι για το φαγητό όπως τα λουκάνικα από αίμα, για την εύκολη γλώσσα, για την οικονομική περιουσία «για την οποία δεν θα πρέπει να ρωτάτε από πού ήρθε» και για δύο πολέμους που «παραλίγο κερδίσαμε».

Και αμέσως μετά ξεκινά το παραλήρημα για τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Ερχεται ένας άνδρας που ζητά εκδίκηση κατά της ειρηνικής πατρίδας μας. Θέλει να πάρει την περηφάνια μας, ο ακούραστος, φοβερός υπουργός Οικονομικών», «είναι ο χαμένος γιος του Δία», «έχει καρδιά από πέτρα», λένε μεταξύ άλλων και συνεχίζουν κοροϊδεύοντας ακόμη και την αναπηρία του δικού τους υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τον οποίο λένε ότι «δεν έχει καν πόδια». Ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης, συνεχίζουν, «έχει βλέμμα και κορμί που εκπέμπει σεξ».

Φυσικά, ασχολίαστες δεν μένουν οι ενδυματολογικές επιλογές του κ. Βαρουφάκη, με τους συντελεστές του βίντεο να τραγουδούν: «Το μπουφάν του είναι από δέρμα γερμανικών ποιμενικών και τρέφεται με καρδιές παιδιών».
Από το σχολιασμό των συντελεστών του σόου δεν γλίτωσε ούτε η σύζυγος του Ελληνα υπουργού Οικονομικών Δανάη Στράτου, για την οποία λένε ότι «είναι καυτή όπως μια playmate από τη δεκαετία του ’80» .Οσο για το κλείσιμο; Φυσικά, περιλαμβάνει το παλαιότερο απόσπασμα που δείχνει τον Γιάνη Βαρουφάκη να υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου