ΕΛΛΑΔΑ

Τατσόπουλος: Ο Καμμένος να κάνει Κούγκι το κότερό του

τατσόπουλος-ο-καμμένος-να-κάνει-κούγκ-660358

Ο πρώην βουλευτής κ. Πέτρος Τατσόπουλος επιτίθεται με σκληρό τρόπο στον υπουργό Αμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου «ότι αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε Κούγκι».

«Κούγκι να κάνει το κότερο του . Αμα είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερο του, να το ανάψει όλο και να κάτσει απέναντι στο νησάκι και να το βλέπει».

Συνεχίζοντας την επίθεση του, ο κ. Τατσόπουλος κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι μιλάει εκ του ασφαλούς:

«Μιλάει η χοληστερίνη, η κινούμενη, και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ και μου λέει από την ασφάλειά του , πού αυτός θα πάει στα νησιά, την επόμενη μέρα ή δεν ξέρω σε ποια άλλη offshore εταιρεία έχει γραμμένο το κότερό του, θα πάει και θα βλέπει το Κούγκι πού καίγεται;».

Ο γνωστός συγγραφέας ότι με τις δηλώσεις του «δεν θα πάρει στο λαιμό του τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει στο λαιμό του την Ελλάδα» υποστηρίζοντας ότι αυτού του είδους τις δηλώσεις τις κάνει «εν ψυχρώ επειδή ακριβώς υποτιμάει θανάσιμα την νοημοσύνη των Ελλήνων».

Με εμφανή ειρωνική διάθεση ο πρώην βουλευτής τονίζει :

«Βλέπεις αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκιστή, ο οποίος παίζει με τον εθνολαϊκισμό, με την πατριδοκαπηλία, όλη του ο βίος και πολιτεία, τα τελευταία χρόνια, είναι μια πατριδοκαπηλία από την αρχή ως το τέλος και λέει θα μας κάνει και Κούγκι; Σιγά ρε φιλάρα. Πάρτε του τα σπίρτα παιδιά, πάρτε του τα σπίρτα» συμπλήρωσε και κατέθεσε την ακόλουθη πρόταση: «Εγώ πιστεύω πρέπει να κατέβουμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα Πάρτε τα σπίρτα από τον Καμμένο».

Ερωτηθείς, τέλος, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας βασίζεται στον Καμμένο και όχι στον Σταύρο Θεοδωράκη απάντησε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός «είναι ακόμα όμηρος της προεκλογικής του ρητορικής και στην προεκλογική του ρητορική δεν έδενε ο Θεοδωράκης, πιο χειραγωγήσιμος ήταν ο Καμμένος, πιο εύκολα έδενε με αυτό».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου