ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις Νικολούλη για τον φοιτητή στα Γιάννενα

σοκαριστικές-αποκαλύψεις-νικολούλη-667751

Με την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή στα Ιωάννινα ασχολήθηκε το”Φως στο Τούνελ”, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αγγίζοντας ακόμη και το 40% σε κάποιο τέταρτο της εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκαλύφτηκε πως τρεις μέρες πριν την εξαφάνιση ο αρχηγός της ομάδας που τον κακοποιούσε, Κρητικός κι αυτός, πήρε το ίδιο λεωφορείο για τα Γιάννενα με τον αγνοούμενο. Από την ημέρα εκείνη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος. Σύμφωνα με άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις ο εν λόγω αρχηγός έχει αποφοιτήσει και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε κοντινή πόλη.

Η Αγγελική Νικολούλη εξέτασε πολλές μαρτυρίες που αναφέρουν πως είδαν τον αγνοούμενο την ημέρα της εξαφάνισής του. Ο Γιακουμάκης σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και αποτελούσε κοινό μυστικό πως ήταν ευαίσθητος και χαμηλών τόνων, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο άλλων φοιτητών που του έκαναν τη ζωή μαρτύριο.

Η πρώτη που διαπίστωσε την εξαφάνιση ήταν η μητέρα του, που σχολιάζει πως δεν θα έφευγε ποτέ χωρίς το κινητό του τηλέφωνο, αφού ήταν “σαν προέκταση του χεριού του”. Ο συγκάτοικος του δήλωσε στην εκπομπή πως τον είδε να φεύγει από το δωμάτιο φορώντας μόνο το φούτερ του και παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά του δωματίου. Δεν πρόσεξε ότι τα προσωπικά του αντικείμενα και το κινητό του τηλέφωνο τα είχε αφήσει πίσω.

Στον αέρα τα Γιάννενα για την εξεύρεση του φοιτητή

Εκτός από την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ που πραγματοποιούν εντατικές έρευνες όλες αυτές τις ημέρες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιστράτευσε ακόμη την Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων. Το μέλος της Ένωσης, Χριστόδουλος Πετρινός, διέθεσε για τις έρευνες στη λίμνη ειδικό τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι με ενσωματωμένη κάμερα. Είναι προγραμματισμένο ώστε να μπορεί να καταγράφει από ψηλά όλα τα σημεία όπου δεν υπάρχει ορατότητα αλλά και ανάμεσα σε καλαμιές που δεν μπορεί να περάσει βάρκα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν μαρτυρίες που ανέφεραν πως είδαν το Βαγγέλη σε ψητοπωλείο της πόλης, αλλά και σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κατσικά-Ελεούσα. Επίσης φούρναρης από τα Ιωάννινα

Υπάρχουν συμφοιτητές που γνωρίζουν

Η μητέρα του παιδιού από την Κρήτη είναι πεπεισμένη πως φοιτητές από τη σχολή γνωρίζουν περισσότερα. Η μητέρα του ποτέ δεν πίεζε τα παιδιά της να πάρουν καλούς βαθμούς και η ίδια απέκλεισε τον συγκεκριμένο λόγο σαν αιτία του χαμού του παιδιού της. Σε ερώτηση αν αντιμετώπιζε προβλήματα με άλλους φοιτητές απάντησε: “Δεν ξέρω αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με κάποιο άτομο. Οι συμφοιτητές του γνωρίζουν περισσότερα…” και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε: “Ακόμα και το πιο ασήμαντο μπορεί για μας να είναι το κλειδί της ιστορίας.» Αποκαμωμένη ξέσπασε μπροστά στην κάμερα και η έκκληση της ραγίζει καρδιές: «Προσπαθήστε να το βρείτε, είναι καλό παιδί και δεν του αξίζει να υποφέρει..”

Πηγή: anikolouli.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου