ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Ο ένας γιος σκότωσε τον πατέρα και ο άλλος τη μάνα

φθιώτιδα-ο-ένας-γιος-σκότωσε-τον-πατέρ-676424

Αρχαία τραγωδία θυμίζει το διπλό έγκλημα που σημειώθηκε στο χωριό Έξαρχος Αταλάντης στη Φθιώτιδα. Μια 79χρονη μητέρα βρέθηκε το Σάββατο δολοφονημένη στο κρεββάτι της με φερόμενο δράστη της αποτρόπαιας πράξης τον 49χρονο γιο της. Την οικογενειακή τραγωδία επιτείνει το γεγονός ότι πριν από μερικά χρόνια, ο πατέρας της οικογένειας δολοφονήθηκε από τον δεύτερο γιο του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 79χρονη διέμενε μαζί με τον 49χρονο γιο της που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 49χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι σκέπασε τη μητέρα του με την κουβέρτα πριν πάει για ύπνο και ότι η μητέρα του πέθανε από παθολογικά αίτια.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα, πέθανε από ασφυξία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση διαπίστωσε ότι της είχαν βάλει μέσα στο στόμα χαρτί, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να μην μπορεί να αναπνεύσει και να επέλθει το μοιραίο.

Επίσης τα σημάδια, οι μελανιές και άλλα ευρήματα δείχνουν ότι η 79χρονη είχε υποστεί σωματική κακοποίηση.

Η «πρώτη πράξη» της τραγωδίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν μερικά χρόνια παίχτηκε η πρώτη σκηνή της οικογενειακής τραγωδίας. Το 2002 ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που φέρεται και αυτός να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε με καραμπίνα τον πατέρα του στη στάνη που διατηρούσαν κοντά στο χωριό και από τότε είναι κλεισμένος σε ίδρυμα.

Η μητέρα μετά το τραγικό συμβάν, ζούσε μαζί με τον μικρότερο γιό της στο σπίτι τους στην άκρη του χωριού.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 49χρονο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου