ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Αυτή είναι η επιχειρηματίας που έκαψαν οι ληστές με το σίδερο

εύβοια-αυτή-είναι-η-επιχειρηματίας-πο-836649

Την απόλυτη φρίκη έζησε η 54χρονη Αργυρώ Σιαράπη στη Χαλκίδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Η επιχειρηματίας κοιμόταν μόνη στο σπίτι της, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε να τη σκουντάνε δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα. Ο εφιάλτης είχε μόλις αρχίσει. Οι αδίστακτοι ληστές χτυπούσαν ανελέητα στο κεφάλι και στα χέρια την ανυπεράσπιστη γυναίκα, απειλώντας ότι θα την κάψουν ζωντανή, αν δεν τους έλεγε πού έχει κρυμμένα τα χρήματά της.

Την έδεσαν με μονωτική ταινία και στη συνέχεια την έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο στα μάγουλα και στα χέρια, πριν αρπάξουν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ περίπου και εξαφανιστούν.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και θα παραμείνει για παρακολούθηση μέχρι τη Δευτέρα, όπως ανέφερε στο eviazoom.gr ο διοικητής Γιάννης Καρούζος.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται και άλλα δύο άτομα, τα οποία έπαιξαν τον ρόλο του τσιλιαδόρου και παρέμειναν έξω από το σπίτι της γυναίκας, την ώρα που οι συνεργοί τους τη βασάνιζαν ανελέητα.

Διαβάστε επίσης:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου