ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο: Καταδίωξη με πυροβολισμούς

μοσχάτο-καταδίωξη-με-πυροβολισμούς-734113

Καταδίωξη ληστών με πυροβολισμούς έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Μοσχάτο.

Αρχικά, στις 22.30 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα που κρίθηκε ύποπτο και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Στην οδό Θεσσαλονίκης 44 το όχημα σταμάτησε και οι τρεις επιβάτες του τράπηκαν σε φυγή, ενώ δυο εξ αυτών πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών για να αποφύγουν τη σύλληψη, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Τελικά οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό οδηγό του οχήματος, ενώ οι δυο ένοπλοι συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Όπως προέκυψες από την έρευνα οι τρεις δράστες νωρίτερα είχαν ληστέψει πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη λεωφόρο Καλαμακίου στον Άλιμο όπου με την απειλή όπλων είχαν καταφέρει να αρπάξουν άγνωστο χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξετάζεται το ενδεχόμενοι οι δράστες να εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Επίσης στην Αθήνα συνελήφθη ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν με την κατηγορία ότι μπήκε σε κατάστημα μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας υπηκόου Μπαγκλαντές και με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα. Ακολούθως κατά τη διαφυγή του απείλησε έναν 32χρονο Έλληνα και του αφαίρεσε χρήματα.

Ακόμη στο Χαλάνδρι άγνωστοι με τη μέθοδο του ριφιφί μπήκαν σε μίνι μάρκετ και άρπαξαν προϊόντα καπνού και χρήματα.

Επιπλέον στην Αγία Παρασκευή άγνωστοι από παραβίασαν την κεντρική είσοδο κτιρίου όπου στεγάζεται εταιρεία πώλησης σκαφών αναψυχής, εισήλθαν στον 1ο όροφο και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δυο χρηματοκιβώτια. Στη συνέχεια, στο ισόγειο άνοιξαν τρύπα στον τοίχο παρακείμενου φαρμακείου και μπήκαν στο εσωτερικό χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αφαίρεσαν κάτι.

tovima.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου