ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση και πορεία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ

συγκέντρωση-και-πορεία-των-διοικητικ-33134

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης διοργανώνουν το πρωί της Δευτέρας οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ, εν όψει της λήξης της περιόδου διαθεσιμότητας συναδέλφων τους.

«Κινητοποιούμαστε γιατί οι υποσχέσεις του υπουργού Παιδείας μένουν στον αέρα» σημειώνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ και προστίθεται: «Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι που και ο τελευταίος συνάδελφος διαθέσιμος να επανέλθει στην υπηρεσία».

Για τη συγκέντρωση, η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00.

Αμέσως μετά την κινητοποίηση ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ καλεί τους εργαζομένους των ΑΕΙ-ΤΕΙ σε σύσκεψη στο κεντρικό κτήριο του ΕΚΠΑ, στην παλιά αίθουσα Συγκλήτου.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη γενική συνέλευση στο ίδιο κτήριο, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους αναφορά με τη διαθεσιμότητα και την «επιδείνωση των συνθηκών εργασίας των εναπομεινάντων εργαζομένων».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου