ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτος κανιβαλισμός στη Μυτιλήνη: Αφισοκόλλησαν τα στοιχεία φορέα του AIDS στην πόλη

απίστευτος-κανιβαλισμός-στη-μυτιλήν-54874

Σε μία άνευ προηγουμένου διαπόμπευση προχώρησαν κάποιοι σε γειτονιά στο κέντρο της Μυτιλήνης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οπως δημοσιεύει το lesvosnews.net, το οποίο επικαλείται την εφημερίδα «Εμπρός», άναυδοι έμειναν όσοι πέρασαν από κεντρική γειτονιά της πρωτεύουσας της Λέσβου και είδαν, το πρωί της Τετάρτης αλλά και της Πέμπτης, σε διάφορα σημεία αναρτημένες αφίσες με ονοματεπώνυμο μιας γυναίκας στην οποία καταλόγιζαν πως είναι φορέας του AIDS.

Μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης περίοικοι και εργαζόμενοι στην περιοχή μάζευαν τις πεταμένες φωτοτυπίες που είχαν «μοιραστεί» κατά δεκάδες σε διάφορα σημεία, προκαλώντας σοκ και οργή στους περαστικούς που τις αντίκριζαν.

Η καταδικαστέα πράξη έγκειται στο ότι ο δράστης ή οι δράστες φωτοτύπησαν ιατρική γνωμάτευση νοσοκομείου των Αθηνών με τα πλήρη στοιχεία της γυναίκας και την αναφορά ότι πάσχει από λοίμωξη του Ιού Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (Human Immunodeficiency Virus – HIV) και από το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας (AIDS), νόσο του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου