ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίγιο: 25χρονος επιχείρησε να μπει με σουγιά και στιλέτο στο γήπεδο

αίγιο-25χρονος-επιχείρησε-να-μπει-με-σο-61820

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, όπου διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Παναιγιάλειου και της ΑΕΚ, για την 1η αγωνιστική της Football League.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, συνέλαβαν, κατά τον σωματικό έλεγχο στους φιλάθλους που εισέρχονταν στο στάδιο, 25χρονο που κατείχε και προσπάθησε να περάσει στις κερκίδες έναν σουγιά και ένα στιλέτο.

Στη δεύτερη περίπτωση, στη θύρα 2 του σταδίου, συνελήφθη 20χρονος που συμμετείχε σε ομάδα περίπου 50 οπαδών, οι οποίοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας, στη διάρκεια του σωματικού ελέγχου και του ελέγχου των εισιτηρίων.

Οι εν λόγω οπαδοί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους ασφαλείας και πέταξαν εναντίον τους διάφορα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, με τη σε βάρος τους δικογραφία, κατά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή, απρόκλητη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί βίας στα γήπεδα.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου