ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα 21 ετών και το 8 μηνών βρέφος της ζούσαν επί έξι μήνες σε παγκάκι στο κέντρο του Ηρακλείου

μητέρα-21-ετών-και-το-8-μηνών-βρέφος-της-ζο-76419

Το σκληρό πρόσωπο της ζωής γνώρισε ήδη ένα οκτάμηνο σήμερα βρέφος στη Κρήτη που από δύο μηνών μένει σε παγκάκια μαζί με τη μητέρα του και τον παππού του.

Το σκληρό πρόσωπο της ζωής με το που γεννήθηκε γνώρισε ένα οκτάμηνο βρέφος στην Κρήτη το οποίο από δύο μηνών μένει σε ένα παγκάκι μαζί με την 21χρονη μητέρα του και τον παππού του.

Η τριμελής οικογένεια, όπως αναφέρει το Flashnews.gr το τελευταίο εξάμηνο κοιμόταν σε ένα παγκάκι στο κέντρο του Ηρακλείου. Οι 21 ετών μητέρα του βρέφους και ο 46χρονος παππούς άνεργοι εδώ και καιρό μην μπορώντας να αντεπεξέλθουν στα έξοδα του σπιτιού κατέληξαν στο παγκάκι.

Ευτυχώς, όπως αναφέρει το Flashnews.gr, εδώ και μερικές ημέρες η τριμελής οικογένεια βρήκε ζεστασιά και φροντίδα στα γραφεία της ομάδας Αλληλεγγύης της Αγίας Αικατερίνης, όταν κάποιος από την ομάδα τους εντόπισε να κοιμούνται στο παγκάκι και αμέσως τους μετέφερε στα γραφεία της ομάδας, στην Λεωφόρο Ικάρου 42 στην Αλικαρνασσό.

Η ιστορία της οικογένειας έχει προκαλέσει συγκίνηση και αρκετός είναι ο κόσμος που έχει δηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον να βοηθήσει προσφέροντας τρόφιμα και ρούχα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποιοι έχουν προσφέρει δουλειά στη νεαρή μητέρα.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου