ΕΛΛΑΔΑ

Λιμενικός σε αμόκ έσπασε με γκλομπ δύο αυτοκίνητα επειδή του χρωστούσαν χρήματα

λιμενικός-σε-αμόκ-έσπασε-με-γκλομπ-δύο-81479

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 38χρονος λιμενικός, που υπηρετεί στην Αττική, καθώς αποφάσισε να λύσει τις οικονομικές διαφορές που είχε, σπάζοντας αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patraora.gr, ο γιος ενός ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων φέρεται να χρωστούσε χρήματα στον 38χρονο λιμενικό ο οποίος επειδή δεν έπαιρνε τα χρήματά του, αποφάσισε να λάβει άλλα… ανορθόδοξα μέτρα. Μετέβη στο πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μενίδι Αιτωολακαρνανίας και προκάλεσε με πυτσσόμενο γκλομπ σοβαρότατες υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το πρατήριο.

Ο 38χρονος φέρεται να σταμάτησε στο βενζινάδικο τη Δεύτερα ενόσω κατευθυνόταν στην Κέρκυρα και αφού έκανε ό,τι έκανε, συνέχισε κανονικά το ταξίδι του.

Ο 68χρονος βενζινοπώλης κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας, υποστηρίζοντας πως ο δράστης απρόκλητα προέβη σε φθορές ξένης περιουσίας.

Ο 38χρονος λιμενικός συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας στην Κέρκυρα και ομολόγησε, ισχυριζόμενος ταυτόχρονα πως προχώρησε σε αυτή την πράξη λόγω οικονομικών διαφορών που είχε με τον γιο του πρατηριούχου.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου