ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Αθήνα ο 46χρονος τραυματίας φίλαθλος του Εθνικού

στην-αθήνα-ο-46χρονος-τραυματίας-φίλαθλ-112098

Με αεροσκάφος τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που έφθασε στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, μεταφέρθηκε στην Αθήνα ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών στον αγώνα Ηρόδοτου – Εθνικού, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Ο 47χρονος, υπέστη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εισήχθη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο.

Την ίδια ώρα σε ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρονται τα παρακάτω: «Ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και γίνεται η αερομετακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών». Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος μεταφέρθηκε χθες 14/9/2014 και ώρα 17:10 με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε βαριά γενική κατάσταση στο «Βενιζέλειο».

Δια του αξονικού τομογράφου διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.
Οι παραπάνω διαπιστώσεις προέρχονται από τους ιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που έχουν εξετάσει τον πάσχοντα, οι οποίοι επίσης βεβαιώνουν τη μη ύπαρξη εμφανών σωματικών κακώσεων.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί, έλαβε εντολή ιατροδικαστής που εξέτασε τον ασθενή να συντάξει ιατροδικαστική έκθεση, η οποία αναμένεται.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται έναν 37χρονο, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι. Για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί τρία άτομα ηλικίας 22, 24 και 27 ετών που οδηγούνται στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

Μάλιστα οι οπαδοί του Εθνικού εκφράζουν με επίσημη ανακοίνωση την οργή τους για τα σοβαρά επεισόδια που έφεραν τον τραυματισμό του άτυχου φίλου των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση:

«Τα λόγια αυτές τις ώρες δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και την οργή όλου του κόσμου του Εθνικού. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης του «ψηλού» που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Είμαστε όλοι δίπλα του κι ελπίζουμε να νικήσει, όπως νικούσε όλες τις μάχες μέχρι τώρα στην ζωή του. Για άλλη μια φορά ζήσαμε τις ίδιες καταστάσεις στα γήπεδα-καφενεία του κάθε χωριού της Ελλάδας.

Μαστουρωμένοι χωριάτες σε συνεργασία με τις καφενειακές μπραβοδιοικήσεις να αλωνίζουν ανενόχλητοι από την πολιτεία και να βρωμίζουν το ήδη σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα, βγάλτε ανακοινώσεις με κροκοδείλια δάκρυα και αφορισμούς κι αρχίστε στις τηλεοράσεις ατελείωτες συζητήσεις για το «πρόβλημα» του ελληνικού ποδοσφαίρου…
Θα επανέλθουμε με νέα αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν.

Το μόνο που μας νοιάζει τώρα είναι να τα καταφέρει ο Κωστάρας… Κράτα γερά αδερφέ!! Παλικάρια σαν κι εσένα δεν φεύγουν έτσι απλά!»

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου