Κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου βρέθηκε στη Νέα Μάκρη

Τελευταία ενημέρωση: 2014-09-10, 19:06:36
Κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου βρέθηκε στη Νέα Μάκρη

Μία μονώροφη κατοικία στην οδό Ρούμελης 15 στη Νέα Μάκρη φέρεται να χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ποινικοί και αντιεξουσιαστές που συμμετείχαν μαζί με τον 44χρονο συλληφθέντα Νίκο Μαζιώτη σε ένοπλες επιθέσεις και ληστείες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούσαν κατάλυμα σε αυτήν την περιοχή μετά τις διαδοχικές ληστείες της εν λόγω ομάδας πριν από δύο μήνες σε Μαραθώνα και Σαρωνίδα και ερωτήματα που είχαν δημιουργηθεί για τον τρόπο διαφυγής τους. Ωστόσο το κατάλυμα εντοπίστηκε προ μερικών ημερών μετά τη ληστεία στο Δίστομο και τη διαφυγή των δραστών με ταχύπλοο.

Όπως προέκυψε, το εν λόγω οίκημα είχε ενοικιάσει ο 34χρονος ποινικός Σπύρος Δραβίλας που είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστείες και αποτυπώματα του οποίου είχαν βρεθεί στο σκάφος των ληστών στο Δίστομο.

Ωστόσο η κατοικία των δραστών ήταν κενή και υπολογίζεται ότι αδειάστηκε λίγες ημέρες πριν από την έφοδο των ληστών. Προκαλούνται όμως ερωτήματα για τη χρονική εξέλιξη των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. και αν υπήρξε «κενό» που εκμεταλλεύθηκε η ομάδα των ενόπλων.

Σημειώνεται ότι άλλο οίκημα ασφαλείας της ίδιας ένοπλης ομάδας είχε εντοπισθεί προ ενός μηνός στην περιοχή των Κάτω Πατησίων.

tovima.gr

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=