ΕΛΛΑΔΑ

Telegraph: Η Ελλάδα παράδεισος για τους τουρίστες και το φθινόπωρο -Ποια νησιά είναι οι απόλυτοι προορισμοί

telegraph-η-ελλάδα-παράδεισος-για-τους-τουρίσ-147908

Ως έναν από τους απόλυτους προορισμούς και για τους μήνες του φθινοπώρου περιγράφει η βρετανική Telegraph την Ελλάδα τονίζοντας ότι σε αρκετά νησιά των Κυκλάδων, την Κρήτη και τη Ρόδο μπορεί κανείς να απολαύσει ήλιο, ζεστά νερά και ομορφιά και μάλιστα σε προσιτές τιμές.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας και αρμόδιος για θέματα τουρισμού, Νικ Τρεντ, ενημερώνει τους αναγνώστες πως εάν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν λίγο ήλιο, δεν είναι αργά. Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί με ακρίβεια, σε αρκετά σημεία της Μεσογείου μπορεί κανείς να απολαύσει διακοπές σε καλές τιμές σε ορισμένα ειδυλλιακά μέρη.

Ανάμεσα σε μέρη όπως η Σαρδηνία και η Μαγιόρκα, ο αρθρογράφος κατατάσσει και αρκετά νησιά των Κυκλάδων, την Κρήτη και τη Ρόδο ως προορισμούς που θα πρέπει να σκεφθούν σοβαρά οι τουρίστες για το φθινόπωρο.

Αρχές Σεπτέμβρη

Τα νησιά των Κυκλάδων προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προορισμών: από τη Μύκονο, που αποτελεί ηδονιστικό προορισμό για διασκέδαση και εντυπωσιακά εστιατόρια, στις εκπληκτικές ομορφιές της Σαντορίνης και τις πιο ήσυχες Νάξο και Πάρο.

Τέλη Σεπτέμβρη

Για τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη, η Telegraph αναδεικνύει την Κρήτη ως τον απόλυτο προορισμό αναφέροντας ότι εκείνες οι ημέρες είναι η καλύτερη περίοδος για το νησί και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν λίγη ακόμη ζέστη.

Καθώς είναι ένα από τα πιο νότια νησιά της Μεσογείου έχει εξαιρετικό καιρό ακόμη και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη, ενώ, όπως γράφει ο Τρεντ, η διαθεσιμότητα σε δωμάτια και ξενοδοχεία είναι αρκετά μεγάλη και σε λογικές τιμές.

Για τις αρχές Οκτώβρη και για όσους δεν λένε να το βάλουν κάτω και να «χωθούν» στη χειμερινή καθημερινότητα, ο δημοσιογράφος της Telegraph αναδεικνύει τη Ρόδο ως τον σωστό προορισμό με ξενοδοχεία σε πολύ καλές τιμές και, βέβαια, όλες τις ομορφιές του νησιού των Ιπποτών διαθέσιμες για τους τουρίστες μακριά από τις εικόνες συνωστιμού που παρουσιάζονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου