ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο οι γονείς που ασελγούσαν σε βάρος των παιδιών τους

στο-εδώλιο-οι-γονείς-που-ασελγούσαν-σε-195719

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη αναμένεται θα βρεθούν σήμερα οι γονείς δυο κοριτσιών και ενός αγοριού από την Λευκά της Πάτρας οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, στα ποία συμμετείχαν και αυτοί.

Το ζευγάρι είναι προφυλακισμένο από τον Μάιο του 2013 και η υπόθεση έκανε πανελλήνια αίσθηση, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στη συνέχεια την Εισαγγελέα ανηλίκων.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, o 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιό ο οποίος ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί της καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το… δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε. Όταν όμως οι αστυνομικοί τον πίεσαν φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Τα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα έχει βιάσει ο πατέρας, όμως έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του.

Ο 50χρονος φερόμενος ως δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου