ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία ξυλοδαρμού της Ανεμοδουρά από τον Βλασταράκο

καταγγελία-ξυλοδαρμού-της-ανεμοδουρ-201764

Στην καταγγελία ότι ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλης Βλασταράκος έσπρωξε βίαια και χειροδίκησε σε βάρος της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρας Ανεμοδουρά -στη διάρκεια συνεδρίασης στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού- προχώρησε ο σύζυγός της, Βαγγέλης Κοψιδάς.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Κοψιδάς ανέφερε ότι η συζυγός του βρίσκεται σε αφασία, σε πλήρη αποξένωση από το περιβάλλον.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της νύχτας της Τετάρτης είπε ότι τού τηλεφώνησαν γύρω στις 12:30 το βράδυ, για να πάει στα γραφεία της ΝΔ, όπου γινόταν η συνεδρίαση εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, που ουσιαστικά διώχνει από τον ΕΟΠΥΥ χιλιάδες γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Εκεί, είπε ο κ. Κοψιδάς, βρήκα την συζυγό μου ξαπλωμένη σε δυό καρέκλες και τους συναδέλφους της να προσπαθούν να την συνεφέρουν. Συμπλήρωσε ότι ζήτησε να κληθεί η Άμεση Δράση και ένα ασθενοφόρο. Η αστυνομία δεν κλήθηκε ποτέ, ανέφερε, ενώ το ασθενοφόρο ήρθε μετά από λίγο.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, στη διάρκεια της συνεδρίασης το βράδυ της Τετάρτης οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ της κ. Ανεμοδουρά και του κ. Βλασταράκου με εκατέρωθεν κατηγορίες για ξεπούλημα του αγώνα των γιατρών.

Σύμφωνα με τη μια εκδοχή, η κ. Ανεμοδουρά μπερδεύτηκε σε καλώδια την ώρα που ανέβαινε στο βήμα να μιλήσει και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ο σύζυγος της κ. Ανεμοδουρά επιβεβαίωσε φήμες που θέλουν την σύζυγό του και τον κ. Βλασταράκο να έρχονται στα χέρια στη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσης.

Στην αίθουσα δεν υπάρχουν καλώδια για να μπερδευτεί κανείς, είπε ο κ. Κοψιδάς προσθέτοντας ότι υπάρχουν μάρτυρες που θα καταθέσουν, καθώς έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του κ. Βλασταράκου.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου